Våra anläggningar BoråsJönköping
Vi får bygget att snurra

Vi får bygget att snurra

Holgers Stugmaterial AB  är delägare i Woody Bygghandel. Tillsammans är vi i Woody Bygghandel över hundra bygganläggningar med över 2 000 anställda, som har skrivit under ett starkt gemensamt kundlöfte – Att sätta bättre snurr på ditt bygge! Vi vågar ge dig ett så här starkt löfte, för att vi har varit med så länge. Många av oss är bygghandlare sedan flera generationer tillbaka, och vi vet att det finns mycket att spara om vi får hjälpa dig genom hela byggprocessen. Vi är Sveriges äldsta inköpsorganisation och i år firar vi 70 år. Efterfrågan ser olika ut i vårt avlånga land. Det har vi givetvis anpassat oss efter och kommer alltid att göra. Som vår kund får du tillgång till din bygghandlares lokala kunskap, samtidigt som du får ta del av vårt starka gemensamma tjänsteutbud och vår samlade erfarenhet. Sätt oss gärna på prov!