Våra anläggningar BoråsJönköping
Vi söker byggsäljare till Jönköping!

Vi söker byggsäljare till Jönköping!

ÄR DU EN ERFAREN BYGGSÄLJARE? Holgers Woody Bygghandel i Jönköping ökar och vi behöver förstärka vårt gäng med en proffsmarknadssäljare! Vi söker dig som är en erfaren säljare med bred kunskap inom byggmaterial och byggnation. Du behöver ha ett stort intresse för människor, ha hög servicegrad och alltid vilja göra det lilla extra för kunden. I arbetsuppgifterna ingår byggrådgivning och service till våra kunder, orderhantering, leverantörskontakt m.m. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Datorvana och körkort är ett krav. Vi erbjuder dig ett roligt jobb i ett gott gäng, ingen dag är den andra lik! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. För mer information, kontakta Per Larsson 033-25 05 06. Välkommen att maila din ansökan till per@holgers.se senast den 30 januari 2015. Se vår annons på  www.jonkopingsposten.se/jobb