Våra anläggningar BoråsJönköping
Elitfönster kampanj – Länge lever roten

Elitfönster kampanj – Länge lever roten

Just nu kör Elitfönster ett kampanj – ”Länge lever roten!”: Känner du dig stressad av att inte hinna göra ditt fönsterbyte innan ROT-avdraget sänks? Ta det lugnt! Nu förlänger vi roten en hel månad och drar av en summa på priset som motsvarar din ökade arbetskostnad vid ett normalt fönsterbyte. Men ta det inte för lugnt, erbjudandet gäller bara fram till 31 januari 2016. ROT-avdraget utgår alltid från arbetskostnaden. Men den är ju inget vi (Elitfönster) påverkar. Vi säljer fönster. Därför har vi istället räknat fram en rättvis procentsats som vi drar av priset på dina fönster – redan vid köpet. Med andra ord samma princip som ROT-avdraget.

 

På kampanjsidan www.leveroten.se kan ni läsa mer om erbjudandet & ta del av några exempel på hur Elitfönster har räknat. Våra säljare hjälper er gärna att välja rätt fönster för ert hem. Välkommen in!