Våra anläggningar BoråsJönköping

Verksamhet

Vi på Holgers Stugmaterial sätter stort värde i att vara en komplett leverantör av trävaror, byggnads- och anläggningsmaterial. Oavsett om ditt projekt är lokaliserat inomhus eller utomhus kan vi erbjuda ett brett sortiment av produkter och presentera möjliga lösningar. Det är en självklarhet för oss att kunna leverera allt du önskar och behöver för att slutföra ditt projekt. Med Holgers Stugmaterial som partner behöver du bara en leverantör av byggmaterial.

Ta med dig dina frågor, önskemål och idéer så hjälper vi dig genom att erbjuda kunskap, planering och kvalitativa råmaterial. Söker du inspiration finner du det i våra olika utställningar för exempelvis kök, badrum, golv och fönster. Behöver du specialanpassat material hjälper våra säljare dig att hitta rätt lösning. Vi har även möjlighet att tillverka produkter efter dina specifika önskemål i vårt snickeri.

Träslöjdsmaterial

I vår verksamhet ingår Nitram med artiklar specialinriktade mot träslöjd. Vi har en webbhandel för Nitrams sortiment, här kan vi erbjuda marknadens bredaste produktprogram för dig som beställer material till en träslöjdssal.

Byggvarulogistik

2017 startades Holgers Byggvarulogistik, ett koncept där vi levererar byggmaterial till lägenhetsrenoveringar runt om i landet. Allt material packas i containrar och levereras direkt till respektive byggplats och skapar därmed en enklare byggprocess.

På vår anläggning i Kråkered tillverkar vi även träemballage för industri. Vi producerar lådor i trä respektive plywood i olika storlekar efter kundens önskemål.

Bygghandel

Vi har ca 13 000 artiklar i lager och i vår butik finns det nödvändigaste för såväl professionella byggare som privatpersoner i byggtagen. I vårt uppvärmda hämtlager har vi fyllt hyllorna med byggmaterial, vilket gör det bekvämt för dig som kund att lasta. Behöver du låna en släpkärra för att få hem ditt byggmaterial ordnar vi det, annars löser vi transporten med hjälp av någon av våra 13 lastbilar.

Vårt mål är att kunna leverera Allt inom byggmaterial.

1 april 2014 utökade vi vår verksamhet då vi förvärvade en bygghandel i Jönköping. Den anläggningen driver vi som en Woody Bygghandel, se gärna www.holgersjonkoping.se