Våra anläggningar BoråsJönköping

Kaminer

En kamin skapar härlig stämning och trivsel. Det finns väl inget mysigare än en värmande brasa, en plats att sitta vid och koppla av när kylan tränger på. Dessutom fyller ju kaminen en viktig funktion som värmekälla och energibesparare i ett hem.  Vi har braskaminer, täljstenskaminer, kakelkaminer och gjutjärnskaminer i olika utföranden. Tänk igenom vilken funktion du vill att din kamin skall fylla och var den skall placeras, så hjälper vi dig att finna en lösning som passar din vardag på bästa sätt.

Här har vi samlat några av de leverantörer vi arbetar med. Följer du länkarna hoppas vi att du skall finna mycket inspiration och information. Hittar du inte det du söker eller har frågor kring kaminer, vänligen kontakta någon av våra säljare. De hjälper dig gärna.

Garderobslösningar

Garderober fyller en viktig funktion i varje hem. Finns det för få ställer det till stora problem med förvaring men i rätt antal och utförande blir garderoben ett oumbärligt inredningsinslag.  Vi har ett stort utbud när det gäller garderober i mer traditionellt utförande, dvs. skåp med lucka. Vi har även ett brett sortiment när det gäller skjutdörrslösningar och walk in closets. Prata med våra säljare om vilken lösning som passar bäst för ert hem.

Här har vi samlat några av de leverantörer vi arbetar med. Följer du länkarna hoppas vi att du skall finna mycket inspiration och information. Hittar du inte det du söker eller har frågor kring garderober, vänligen kontakta någon av våra säljare. De hjälper dig gärna.

Kakel & Klinker

Variationen av kakel och klinker är näst intill oändlig, det finns många stilar och former. I vår kakelutställning har du möjlighet att botanisera i lugn och ro på egen hand bland det stora utbudet. Våra säljare finns till din hjälp, de svarar gärna på frågor om färg, format, tålighet m.m.

Vi har valt att låta ett antal plattor ingå i vårt lagersortiment, vilket gör att du i de fallen kan få med dig ditt kakel eller klinker hem direkt. I vår butik hittar du fix, fog, underlagsmaterial, tätskikt och verktyg för sättning av kakel och klinker.

Här har vi samlat några av de leverantörer vi arbetar med. Följer du länkarna hoppas vi att du skall finna mycket inspiration och information. Hittar du inte det du söker eller har frågor kring kakel och klinker, vänligen kontakta någon av våra säljare. De hjälper dig gärna.

 

Golv

Golvet sätter stor prägel på ett rum, ett nytt golv kan därför förändra ett rums karaktär väsentligt. Möjligheterna är stora, både när det gäller materialval och färg.  Det är viktigt att du vid val av golv tar hänsyn till vilken känsla du vill att rummet skall ha, liksom vilket slitage golvet kommer att utsättas för.  Vi hjälper dig att hitta rätt golv när du skall välja mellan trä, parkett, laminat och klinker i olika utföranden och med varierande ytbehandlingar. Hos oss finns även lister, trösklar, underlagsmaterial, verktyg för sättning av golv m.m.

Här har vi samlat några av de leverantörer vi arbetar med. Följer du länkarna hoppas vi att du skall finna mycket inspiration och information. Hittar du inte det du söker eller har frågor kring golv, vänligen kontakta någon av våra säljare. De hjälper dig gärna.

 

Innemiljö

Under denna rubrik har vi samlat golv, kakel & klinker, garderobslösningar och kaminer. Vänligen klicka på respektive kategori för att komma vidare.

Golv
Kakel & klinker
Garderobslösningar
Kaminer