Våra anläggningar BoråsJönköping
Vi Söker Kranbilschaufför

Vi Söker Kranbilschaufför

Är du vår nya kranbilschaufför?

Vi söker nu en kranbilschaufför med god känsla för service och ett gott ordningssinne. Krav för tjänsten är CE-behörighet och YKB, samt krankort för kran över 18 tonmeter. Tjänsten gäller vår anläggning i Borås, längre körningar med övernattning kan förekomma.

Välkommen med din ansökan till Per Larsson, per@holgers.se

Kampanj Jobba Inne

Kampanj Jobba Inne

Ute börjar det bli mörkt och kallt, så nu är det dags att fokusera på insidan. Just nu har vi fullt av bra erbjudanden i vår butik på produkter till dina inomhusprojekt.

Kampanjen gäller t.o.m. 17 nov, välkommen in så hjälper våra säljare dig välja rätt!

Kampanj ABAS PRO Hundgård

Kampanj ABAS PRO Hundgård

ABAS PRO hundgård kännetecknar hög kvalitet och säkerhet. Hundgården består av ett flexibelt panelsystem som kan designas till önskad form och storlek. Hundgården är av en robust konstruktion för din hunds säkerhet.

Med rabattkod: HOLGER, får du 20% rabatt vid ditt köp på www.abas.se. Kampanjen pågår t.o.m. 31 okt.

Våra säljare berättar gärna mer om produktens fördelar!

Kampanj Fönster & Dörrar

Kampanj Fönster & Dörrar

Håller dina fönster och dörrar tätt inför vintern?

Just nu har vi stor fönster och dörrkampanj med fina erbjudanden hos oss på Holgers. Kampanjen gäller t.o.m. 20 okt. Välkommen in, så hjälper våra säljare dig med ditt fönster- eller dörrprojekt!

Byggfrukost

Byggfrukost

Varje tisdag, kl.8-10, är du som är professionell hantverkare varmt välkommen på byggfrukost. På plats träffar du även intressanta leverantörer.

Tak & Avvattning

Tak & Avvattning

Efter en härlig sommar börjar hösten och höstregnet smyga sig på. Kom gärna förbi oss och ta del av vår kunskap inför ditt tak och avvattningsprojekt. Hos oss hittar du ett brett sortiment med kompletta tak i tegel, plåt eller betong till de senaste nyheterna inom avvattning. Välkommen!

Kampanj Svedbergs

Kampanj Svedbergs

Drömmer du om ett nytt badrum? Vi lämnar just nu 20% rabatt på hela Svedbergs sortiment. Kampanjen pågår t.o.m. 15 sep. Välkommen in att få hjälp, inspiration och tips av våra duktiga säljare!

BYTE TILL HVO-BRÄNSLE

BYTE TILL HVO-BRÄNSLE

År 2018 besparade vi atmosfären 506 000kg fossil koldioxid! Detta genom vårt projekt att ersätta all diesel i vår fordonsflotta till miljövänligt HVO-Bränsle. Ett projekt som vi är stolta över att ha rott iland och satsningen har inte bara gett en positiv utdelning för miljön, vi blev även pristagare av Woody Sustainability Award 2019!

Läs mer om vårt arbete HÄR

Trevlig Sommar

Trevlig Sommar

Sommaren är här och vi hoppas du får njuta av många härliga dagar. Du är självklart välkommen till oss
när du behöver byggmaterial till ditt sommarprojekt, stort som litet!
Vi har öppet hela sommaren, vardagar 6:30-18 och lördagar 8-13.
Trevlig sommar önskar vi på Holgers!

Kampanj Björbo Badrum

Kampanj Björbo Badrum

Välkommen in och ta del av vår sommarkampanj som ger 20% rabatt på hela Björbo Badrums sortiment. Kampanjen sträcker sig ända till 11 augusti.