Våra anläggningar BoråsJönköping

Slöjd

HOLGERS STUGMATERIAL AB & NITRAM

Sedan några år tillbaka finns Holgers Stugmaterial och Nitram under samma tak. Vi kan efter denna sammanslagning erbjuda marknadens bredaste produktprogram för dig som beställer material till en träslöjdssal. Vår specialitet är slöjdvirke i så gott som alla träslag samt övrigt material och utrustning som används i skolornas träslöjd – Allt från verktyg till maskiner och bänkar. Vi levererar idag till varannan slöjdsal runt om i hela Sverige.

Det är med stor glädje vi kan presentera en webbhandel med artiklar från Holgers Stugmaterial och Nitram, specialinriktade mot träslöjd. Följ länken till höger för att komma till vår webbhandel.

Vi både hoppas och tror att du som kund uppskattar att kunna handla allt material från en och samma leverantör. En stor vinst för dig som kund blir att du kan minska ned på antalet leverantörer och därmed slippa betala frakter från flera ställen.

DISTRIBUTIONSSYSTEM

Vi försöker i de flesta fall sköta våra transporter med någon av våra 13 egna lastbilar. I de fall vi ej kan leverera med egen lastbil anlitas DHL.

KVALITET

För att kunna leverera till slöjdsalar krävs det att hålla högsta kvalitet på samtliga varor. Vi har bevisat vår höga kvalitet bland annat genom att vi har varit leverantör till Göteborgs Kommuns skolor i över 25 år i rad.

MILJÖHÄNSYN

Vi är miljöcertifierade enligt SS EN ISO 14001.

PAKETLÄNGD

Som ett led i vårt miljöarbete (ISO 14001) ser vi självklart över vår distribution av varor. För att vi skall utnyttja utrymmet och få ekonomi i våra transporter så krävs det att vi kan samlasta så många skolor som möjligt. Vi har i samförstånd med flera av våra avtalskunder erbjudit ett alternativ där ni utan kostnad får virket kapat i max 2,35 meters längder. Detta innebär självklart att en del material blir kortare längd på, men vi har den erfarenheten att detta är av mindre betydelse. Det vi tillsammans vinner på detta är en renare miljö samt att ni själva slipper stå och kapa en del av ert virke. Om leveransen går med DHL kapas alltid materialet i max 2,35 meters längder.