Våra anläggningar BoråsJönköping

Tak

Idag finns det en mängd variationer på takmaterial. Oavsett om du väljer betongpannor, lertegel eller plåt har du valmöjligheter när det gäller utformning och ytbeläggning. Vilket material du än bestämmer dig för kommer det att innebära en stor förändring för ditt hus. Förutom förnyat utseendet ger ett nytt tak ökad moståndskraft mot fukt, väder och vind, och höjer dessutom värdet på ditt hus.

Vi har det du behöver för ditt takbyte, från läkt och underlagsmaterial till takpannor. Vi hjälper dig med val av material, underlag, stuprör, takrännor och andra tillvalsprodukter. Tack vare vårt stora lagersortiment kan du få med dig mycket av ditt material direkt. Vid hemleverans kan vi lyfta teglet upp på ditt tak med hjälp av någon av våra fem kranbilar, vilket sparar mycket tid och kraft för dig som kund.

Här har vi samlat några av de leverantörer vi arbetar med. Följer du länkarna hoppas vi att du skall finna mycket inspiration och information. Hittar du inte det du söker eller har frågor kring tak vänligen kontakta någon av våra säljare. De hjälper dig gärna.