Våra anläggningar BoråsJönköping

Transport

Våra chaufförer levererar dagligen byggmaterial till hem och byggarbetsplatser, både lokalt och på längre avstånd.  Vill du att vi kör ut dina varor gör vi det mot en avgift. Behöver dina varor lossas med kran löser vi naturligtvis det.  Gäller det större byggprojekt kan vi ordna anpassade lösningar när det gäller leveranser så att arbetet flyter smidigt på byggarbetsplatsen.

Vår lastbilspark består av 10 lastbilar. Av dessa är fem kranbilar, varav tre lyfter 1000kg upp till 13-15m, en är en timmerbil och den femte – vårt senaste tillskott – är en kranbil på 34 tonmeter. Denna bil är utrustad med jibb, vilket ger fantasktiska möjligheter & stor flexibilitet vid höga och långa lyft. Med jibb är räckvidden 25m och här lyfter den ca 550kg, utan jibb är räckvidden 17m och lyftkapaciteten ca 1400kg.  De övriga fem av våra lastbilar är godsbilar, varav tre är utrustade med skåp, öppningsbar sida och baklift och en mindre bil utrustad med kapell. Den femte godsbilen är utrustad med skåp, öppningsbara sidor och en påhängstruck. Denna truck har speciella egenskaper som gör att den kan leverera långt gods in genom smala/trånga portar. Trucken kan ”gå kräftgång” och därmed manövreras smidigt även i trängre utrymmen. Vi har även fyra släp som lastar 8-14 ton, för större leveranser, ett av dessa släp har skåp med öppningsbara sidor.

Sedan november 2015 har våra lastbilar HVO Diesel 100 i dieseltankarna! Vi på Holgers har tagit ett viktigt steg mot hållbar utveckling genom att välja ett miljövänligare bränslealternativ för våra lastbilar och därmed minska utsläppen radikalt. Nu är våra transporter ett ännu bättre val! Läs mer om HVO-diesel och  vårt miljöarbete under MILJÖ.

Tala med din säljare eller våra tranportansvariga så ordnar vi leveransen till dig på bästa sätt. Klicka här för kontaktuppgifter.