Våra anläggningar BoråsJönköping

Transport

Våra chaufförer levererar dagligen byggmaterial till hem och byggarbetsplatser, både lokalt och på längre avstånd. Vill organiserar gärna leveransen av ditt byggmaterial. Behöver dina varor lossas med kran löser vi naturligtvis det.  Gäller det större byggprojekt kan vi ordna anpassade lösningar när det gäller leveranser så att arbetet flyter smidigt på byggarbetsplatsen.

Lastbilspark

Vår lastbilspark består av 13 lastbilar. Av dessa är 8 kranbilar, varav av tre lyfter 1000kg upp till 13-15m, en är en timmerbil och två är kranbilar på 34 tonmeter utrustad med jibb vilket ger fantasktiska möjligheter och stor flexibilitet vid höga lyft. De sista två kranbilarna har den största kapaciteten med hela 78 tonmeter. De övriga fem av våra lastbilar är godsbilar, varav tre är utrustade med skåp, öppningsbar sida och baklift. Två godsbilen, utrustad med skåp, öppningsbara sidor och en påhängstruck. Dessa truck har speciella egenskaper som gör att den kan leverera långt gods in genom smala/trånga portar. Trucken kan ”gå kräftgång” och därmed manövreras smidigt även i trängre utrymmen. Utöver våra lastbilar har vi fyra släp som lastar 8-14 ton, för större leveranser, ett av dessa släp har skåp med öppningsbara sidor.

HVO-diesel

Vi kör miljövänligt, i våra lastbilar använder vi endast HVO-diesel i dieseltankarna. Sedan november 2015 har våra lastbilar HVO Diesel 100 i dieseltankarna! Vi på Holgers har tagit ett viktigt steg mot hållbar utveckling genom att välja ett miljövänligare bränslealternativ för våra lastbilar och därmed minska utsläppen radikalt. Nu är våra transporter ett ännu bättre val! Läs mer om HVO-diesel och  vårt miljöarbete under MILJÖ.

Tala med din säljare eller våra tranportansvariga så ordnar vi leveransen till dig på bästa sätt. Klicka här för kontaktuppgifter.