Vi finns till för dig – hela vägen.

Vi på Holgers Stugmaterial AB har sedan 1967 arbetat med och sålt trävaror samt byggmaterial från branschens ledande tillverkare. Kunskap, kvalitet och service är och har alltid varit grunden i vår verksamhet. Det finns inget viktigare för oss än nöjda kunder, som känner att de fått mer än vad de förväntat sig.

Som kund hos Holgers Stugmaterial AB har du alltid rätt till det lilla extra. Vi svarar personligen på frågor och funderingar kring dina projekt, det finns många fallgropar som vi mer än gärna hjälper dig att undvika. Genom åren har vi samlat på oss ett stort kunnande och vi sätter stort värde i att kunna ge dig som kund goda råd grundade på erfarenhet.

VI VÄRNAR OM MILJÖN

På vårt lager finner du inte bara artiklar som är av bästa möjliga kvalitet utan som även är skonsamma ur miljöhänseende. Det är naturligt för oss att vara miljöcertifierade enligt ISO 14001 då vi alltid vill ge våra kunder det bästa. Hos oss kan du förverkliga dina drömmar samtidigt som du värnar om miljön. Här kan du läsa om vårt miljöarbete! 

VI TILLGODOSER DINA ÖNSKEMÅL

Det är en självklarhet för oss att gå lite längre för att göra dig nöjd. Ta vårt virke som exempel, det är Sveriges bästa och merparten kommer från utvalda sågverk i Norrland. Ett annat exempel är vårt sågverk och snickeri där vi tillgodoser just dina speciella önskemål. Se våra olika tjänster här!