HISTORIK

Som grabb arbetade Holger Larsson i sin fars trävaruhandel. Där fick Holger hjälpa till med diverse sysslor och lärde sig snart att hårt arbete lönar sig, då kunderna uttryckte sin tacksamhet för god service. På den här tiden var det grovsågat virke, pålar & ved som levererades, något som kom att utvecklas med tiden. När Holgers far startade ett eget sågverk 1958 fick Holger, tillsammans med sina bröder Elof och Ove, förtroendet att ansvara för leveranserna. I samband med detta knöt Holger många nya kontakter och med dem tog hans sysslor en annan riktning. Det visade sig att kunderna efterfrågade andra varor än de som kom från sågverket, Holger fick förfrågningar om dörrar, fönster och byggvaror. Holger såg möjligheten i detta, han som var mån om nöjda kunder ville kunna leverera vad de efterfrågade och därmed var en ny verksamhet född. Samma dag som sonen Torbjörn föddes, den 24 februari 1967 grundades Holgers Stugmaterial AB.

Från att från början ha varit ett enmansföretag utvecklades företaget i takt med ökad efterfrågan från kunderna. Idag har Holgers Stugmaterial AB ca 85 årsanställda och levererar dagligen byggmaterial till byggföretag, kommuner, skolor & privatpersoner. Vi levererar över hela landet, även om vår huvudsakliga verksamhet bedrivs i Borås och Göteborg med omnejd.

Idag ägs och drivs företaget av Per, Birgitta & Torbjörn. Tillsammans med våra anställda arbetar vi dagligen för att förbättra verksamheten och för att utveckla företaget. Strävan är att göra Holgers Stugmaterial AB till den mest kompletta leverantören av bygg- och anläggningsmaterial. Det viktigaste för vår verksamhet är du som kund, vi vill att du skall vara mer än nöjd.

Under en period sände vi en reklamfilm på TV 4 som presenterar Holgers Stugmaterial AB. Här ger vi dig som kund möjlighet att se filmen igen. Besök oss gärna även i Kråkered för att se vad vi har att erbjuda dig som kund.

Varmt välkommen!