Fördelar med att vara företagskund hos oss

För dig som kund hos oss på Holgers Stugmaterial får du tillgång till en mängd olika fördelar som hjälper dig att göra ditt jobb så smidigt som möjligt. Här är några av de fördelar som vi erbjuder:

Hög servicegrad: Kunskap, kvalitet och service är och har alltid varit grunden i vår verksamhet. Det finns inget viktigare för oss än nöjda kunder, som känner att de fått mer än vad de förväntat sig.

Leverans ut till arbetsplatsen: Vi förstår hur viktigt det är att få materialen levererade på plats i tid, och därför erbjuder vi leverans direkt ut till arbetsplatsen för att underlätta för dig.

Hämtlager: Vårt hämtlager är utformat för att göra det enkelt för dig att hämta material och produkter på en plats som är bekväm för dig.

Info och erbjudanden från leverantörer: Vi samarbetar med ledande leverantörer inom byggbranschen och vi delar gärna med oss av information och tips från dem. Detta ger dig tillgång till den senaste tekniken och trenderna inom branschen.

Byggfrukostar: Vi tror på att frukost är dagens viktigaste måltid och bjuder därför på frukost varje tisdag. Det är ett tillfälle för oss att lära känna dig bättre och diskutera dina projekt.

Vi är dedikerade till att göra ditt jobb som snickare så enkelt och smidigt som möjligt.
Kom in till oss eller kontakta oss idag för att dra nytta av alla våra fördelar och se hur vi kan hjälpa dig att lyckas med dina byggprojekt.

Bli företagskund

Namn