Våra anläggningar BoråsJönköping

Emballage till industri

På vår anläggning i Kråkered tillverkar vi även träemballage för industri. Våra kunder finns i de flesta branscher men volymen ligger inom stål- och verkstadsindustrin. Samtliga våra kunder har höga krav på service, kvalitet, leveranssäkerhet och produktionskapacitet. Dessa krav kan vi leva upp till då vi lagerhåller ett brett sortiment av virke och plywood. Vi är samtidigt cirka 55st anställda inom vår byggmaterialhandel och det borgar för en säker produktionskapacitet.

Vi hjälper gärna våra kunder med att skräddarsy emballage efter era önskemål. Vi har kapacitet att tillverka stora och tunga emballage. Nedan finner ni en översikt av de produkter/tjänster vi erbjuder i vår emballagetillverkning:

  • Trälåda Vi tillverkar trälådor som antingen är täta eller glesspikade. De levereras monterade eller som lösa sektioner enligt kundens önskemål. Storleken på lådor varierar mellan 1-12 meter.
  • Plywoodlåda Vi tillverkar plywoodlådor i olika storlekar och dimensioner på plywood enligt kundens önskemål.
  • Virke Vi levererar virke i olika dimensioner, kapade eller i fallande längder, till ett stort antal kunder inom flera olika branscher.
  • Packning För att underlätta för våra kunder erbjuder vi packning av era produkter. Vi har ett flertal anställda som är vana att hjälpa våra kunder på respektive anläggning.

All vår produktion sker med virke som är godkänt enligt ISPM 15.

Läs mer på jordbruksverket.se